Om oss

På Ovation Designs tror vi på att skapa högkvalitativa, ultrahållbara smycken som står sig över tiden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig unika mönster som aldrig kommer att blekna eller mattas, gjorda med största uppmärksamhet på detaljer. Med ett engagemang för excellens använder vi förstklassiga material och den senaste utvecklingen inom pläteringsteknik för att säkerställa livslängden och glansen hos våra mönster.


För oss är kvalitet av största vikt. Varje del i vår kollektion genomgår rigorösa tester för att uppfylla våra strikta standarder. Vi tror att sann skönhet ligger i enkelhet, och våra smycken återspeglar denna minimala filosofi. Vår design förkroppsligar elegans och sofistikering, med rena linjer och en tidlös estetik som utan ansträngning kompletterar alla stilar. Vi drivs av tron ​​att lyx ska vara tillgänglig för alla. Det är därför vi är engagerade i att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris.


Hållbarhet är kärnan i vår varumärkesfilosofi. Vi vill att du ska bära våra smycken med självförtroende, i vetskapen om att de kommer att stå emot tidens tand och dagligt slitage. Genom att kombinera exceptionellt hantverk och innovativa material skapar vi delar som är motståndskraftiga mot slitage, nedsmutsning och blekning. Vårt engagemang för hållbarhet stöds av vår livstidsgaranti - om dina smycken bleknar eller går sönder kommer de att ersättas kostnadsfritt.

 

Alla rättigheter reserverade, OVATION DESIGN Creative Studio Paris ®, 2023